SOCIAL MEDIA LATEN BEHEREN

Zit u in uw maag met een bepaald social media onderhoud? Komt de praktijk niet tot een ritme in het onderhoud? Op communicatiegebied is knopen doorhakken erg spannend. U zet op die momenten namelijk koers met uw onderneming. Om te zorgen dat uw onderneming in rustig vaarwater blijft, is het afwegen van alle keuzes een noodzaak. Wij helpen u graag met het anders kijken en denken naar situaties en geven prakische social media advies voor gebruik en onderhoud.

 

Laten Maken kan dienen als een echte sparringpartner. Omdat wij uw organisatie in eerste instantie nog niet goed kennen, en dus niet verwikkeld zijn in oude procedures en denkgewoonten, is het voor ons mogelijk om gesloten deuren te openen en visies uit te spreken waar u en uw collega’s nog niet aan hebben of durven denken. Hou kunt u social media blijven onderhouden...?!

 

Wist u dat:

Social media heeft vele vormen en veel verschillende mogelijkheden van een Blog, LinkedIn tot Facebook en terug naar Twitter. Onze keuze is om eerst te beginnen met één keuze en deze eerste goed vol te houden. Dan komt de rest vanzelf achteraan...!

 

BESPREKEN:

Wat zijn vraagstukken of problemen waar u mee zit?

 

BEDENKEN:

Hoe kan hier in de best mogelijke vorm op gereageerd worden.

 

DOEN:

Met u sparren, brainstormen en uit rollen van een beheerplan.

Bezoek is alleen op afspraak!